Η Ρεν δεν έχει την λάμψη της Μαρσέιγ. Αλλά είναι μία ομάδα της αξίας της Μαρσέιγ. Μία ομάδα πολύ αθλητική, με ταχύτητα και μεσοεπιθετικ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Λεωφόρο και θέλει στο Europa League κόντρα στην Ρεν να κάνει άλλη μία υπέρβαση φέτος.

Η Ρεν δεν έχει την λάμψη της Μαρσέιγ. Αλλά είναι μία ομάδα της αξίας της Μαρσέιγ. Μία ομάδα πολύ αθλητική, με ταχύτητα και μεσοεπιθετικά με τρομερή ποιότητα. Στην μέρα της μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε.

Το τελευταίο διάστημα παίζει πολύ καλά, αλλά χάνει. Μαγική εικόνα ήταν η ήττα από την Βιγιαρεάλ με 1-0 σε ένα ματς, που οι Γάλλοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Μαγική εικόνα ήταν και η τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κερδίζει με 1-3 και έχανε 2-1 όπως ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, που αν έρθει θα του εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την συμμετοχή του στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο, αλλά θα του αυξήσει πολύ τις πιθανότητες να τερματίσει και σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλο. Βλέποντας όλες τις ομάδες του ομίλου καταλήγεις, ότι η Ρεν είναι η καλύτερη.

Και το κακό είναι, ότι έρχεται πληγωμένη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και με μεγάλη δίψα να πάρει αποτέλεσμα. Το καλό είναι, ότι ο Παναθηναϊκός ξέρει πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσει. Μία ομάδα που ξεχωρίζει ο Μπλα, που έχει δύο εξαιρετικά χαφ τον γνωστό Μάτιτς και τον Μπουριζό, τον Μουανγκά και τον Γιλντιρίμ στα φορ, ο πρώτος πολύ γρήγορος,ο δεύτερος έχει μεγαλύτερο όγκο.

Παναθηναϊκός: Βήμα πρόκρισης με Ρεν!

Από τα πολλά ματς της Ρεν, που έχω δει φέτος μόνο δύο μειονεκτήματα έχω εντοπίσει. Όταν δεν της πηγαίνει καλά το ματς δύσκολα βγάζει αντίδραση και έχει κάποια κενά στην άμυνα κυρίως δεξιά, όπου ο Ασινιόν είναι επιθετικό μπακ και δεν έχει γρήγορες επιστροφές.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του σίγουρα θα έχουν εντοπίσει και άλλα μειονεκτήματα και θα προσπαθήσουν εκεί να χτυπήσουν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει ένα παιχνίδι ανάλογο με αυτό κόντρα στην Μαρσέιγ στην Λεωφόρο το καλοκαίρι, για να έχει τύχη να πάρει αποτέλεσμα. Εκείνο το παιχνίδι ήταν σχεδόν τέλειο για τον Παναθηναϊκό. Ε, κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνει και απόψε. Με μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση ανασταλτικά, να μην δώσει χώρο στην φουλ επιθετική Ρεν και να αξιοποιήσει τις πρώτες ευκαιρίες, για να σκοράρει.

Η Λεωφόρος θα είναι γεμάτη και θα φορέσει τα γιορτινά της.Ο κόσμος βλέπει τον αγώνα που κάνει η ομάδα εναντίον όλων και θέλει να στηρίξει περισσότερο από ποτέ και αυτό θα κάνει απόψε. Και πρέπει να το κάνει μόνο με την φωνή του και αυτή η ανοησία με τα λέιζερ να τελειώσει.

Πάμε ομάδα και μακάρι να ζήσουμε μία ωραία βραδιά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ