Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι και στη Λεωφόρο και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αμφότερες οι αναμετρήσεις είχαν λήξει 0-0.

Ντέρμπι «αιωνίων» ή ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός είχαμε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι δύο αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι και στη Λεωφόρο και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Αμφότερες οι αναμετρήσεις είχαν λήξει 0-0.

Οι «πράσινοι», πάντως, δεν είχαν υπέρ τους την παράδοση πριν από το ματς. Είχαν μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι εντός έδρας ντέρμπι. Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους, μετρούσαν έξι νίκες και έξι ισοπαλίες στα τελευταία δεκατρία παιχνίδια. Η μοναδική ήττα τους από το «τριφύλλι» ήταν τον Φεβρουάριο του 2021.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Χουανκάρ. Οι «ερυθρόλευκοι» στερήθηκαν των υπηρεσιών των Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες και Μπα.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος υπέροχο γκολ για τον Παναθηναϊκό μετά από άψογη ομαδική προσπάθεια και ασίστ Γκατσίνοβιτς. Άψογη συνεργασία, πλασάρει εύστοχα ο Αϊτόρ στο 42′ και έκανε το 1-0.

Ο Αϊτόρ έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα playoffs της Super League

Αμφίρροπο το πρώτο μέρος, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν ποιο ομαδικός, και με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στην κόντρα να βρει το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

Με αλλαγή ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος ο Μάρτινς. Ο Τικίνιο πήρε τη θέση του Ελ Αραμπί. 

Αλλά η εικόνα του δεν ήταν καθόλου καλή. Αυτό φάνηκα άλλωστε και από τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς. Πριν συμπληρωθούν 60′ αγώνα άλλαξε δύο από τους τρεις μέσους και δύο από τους τρεις της επίθεσης.

Πολύ καλή διαχείριση από Γιοβάνοβιτς. Φρέσκαρε το κέντρο του,  και διατήρησε τους παίχτες του ψηλά στο γήπεδο.

Τελικά σαν συμπέρασμα θα λέγαμε ότι το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Άλλωστε ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό δεν βγάζει υψηλά στάνταρ στην απόδοση του.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Ρούμπεν, Μαουρίσιο, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα




Επέμβαση Μπρινιόλι στην προβολή του Μασούρα




Απειλεί ο Αιτόρ από πλάγια θέση




Μονομαχία Σάντσεθ – Μασούρα – Λαλά




Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του Μασούρα




Επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ από τον Αιτόρ




1-0, άψογη συνεργασία, πλασάρει εύστοχα ο Αϊτόρ




Τρεις μαζεμένες αλλαγές για τον Ολυμπιακό




Σφοδρή σύγκρουση Βαλμπουενά – Παλάσιος




Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ