Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη στις μεταγραφές του. Οι «πράσινοι» παρότι δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά τα ονόματα. Έχουν τα μάτια τους στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη. Που θα εγκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σάρβος προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr  έχει υποσχεθεί κάτι καλό για […]

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη στις μεταγραφές του.

Οι «πράσινοι» παρότι δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά τα ονόματα. Έχουν τα μάτια τους στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη. Που θα εγκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σάρβος προπονητής, σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr  έχει υποσχεθεί κάτι καλό για το τέλος. Λίγο πριν την λήξη της περιόδου για τους ελεύθερους.

Πάντα όμως με αυστηρότητα!

Τι σημαίνει αυτό; 

Απλούστατα πως ο παίκτης που θα χτυπήσει την πόρτα του «τριφυλλιού». Δεν θα πρέπει να προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας. ή αλλιώς απουσίας από παιχνίδια και προπονήσεις.

Κι αυτό προκειμένου να μην χρειάζεται μεγάλος χρόνος για να ανεβάσει…ταχύτητα. Και να φτάσει σε ικανοποιητικούς δείκτες αγωνιστικής ετοιμότητας.

Εν ολίγοις, ο Σέρβος τεχνικός θα έμπαινε στη διαδικασία στο μεταγραφικό…παράθυρο του Σεπτεμβρίου να εξετάσει σοβαρά έναν (ελεύθερο) παίκτη, από την στιγμή που πρωτίστως το βιογραφικό του θα του έκανε «κλικ», συγχρόνως με τον απαραίτητο…αστερίσκο πως θα έχει κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του, ή έστω θα συμμετείχε σε ένα σημαντικό μέρος αυτής, εφόσον δεν θα…κουβαλά πρόσφατα παιχνίδια στα πόδια του.

Αυτό είναι και το κύριο αντεπιχείρημα για τη μεταγραφή: οι ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ωστόσο, το ζήτημα τελεί υπό σκέψη. Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του «σκανάρουν» τις λίστες, η διοίκηση ρωτάει τα δεδομένα και μία προσθήκη ίσως να προκύψει έστω και στο φινάλε.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ