Παναθηναϊκός:Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη στις μεταγραφές του. Οι «πράσινοι» παρότι δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά τα ονόματα. Έχουν τα μάτια τους στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη. Που θα εγκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πάντα ‘ομως με αυστηρότητα! Τι σημαίνει αυτό;  Απλούστατα πως ο παίκτης που θα […]

Παναθηναϊκός:Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη στις μεταγραφές του.

Οι «πράσινοι» παρότι δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους όσον αφορά τα ονόματα. Έχουν τα μάτια τους στην αγορά για κάποια αξιόλογη περίπτωση παίκτη. Που θα εγκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πάντα ‘ομως με αυστηρότητα!

Τι σημαίνει αυτό; 

Απλούστατα πως ο παίκτης που θα χτυπήσει την πόρτα του «τριφυλλιού», δεν θα πρέπει να προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας. ή αλλιώς απουσίας από παιχνίδια και προπονήσεις.

Κι αυτό προκειμένου να μην χρειάζεται μεγάλος χρόνος για να ανεβάσει…ταχύτητα.Και να φτάσει σε ικανοποιητικούς δείκτες αγωνιστικής ετοιμότητας.

Εν ολίγοις, ο Σέρβος τεχνικός θα έμπαινε στη διαδικασία στο μεταγραφικό…παράθυρο του Σεπτεμβρίου να εξετάσει σοβαρά έναν (ελεύθερο) παίκτη, από την στιγμή που πρωτίστως το βιογραφικό του θα του έκανε «κλικ», συγχρόνως με τον απαραίτητο…αστερίσκο πως θα έχει κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του, ή έστω θα συμμετείχε σε ένα σημαντικό μέρος αυτής, εφόσον δεν θα…κουβαλά πρόσφατα παιχνίδια στα πόδια του.

Θυμηθείτε το ρεπορτάζ του sports365.gr για τους πιο…ελκυστικούς παίκτες διαθέσιμους στην αγορά.

Φάκελος Σιμούνοβιτς

Ίσως το καλύτερο «deal» που μπορεί να κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά με μεγάλο ρίσκο. Ο Κροάτης στόπερ πέρασε 5 χρόνια στην Γλασκώβη για λογαριασμό της Σέλτικ, όπου κατέκτησε 3 σερί Πρωταθλήματα και πολλά άλλα εγχώρια τρόπαια. Στέκεται στα 191 εκατοστά και με τα προβλήματα που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός από τις στημένες φάσεις το ύψος του θα δώσει πολλές λύσεις.

Ο δελεαστικός Ναγκατόμο

Ο έμπειρος Ιάπωνας έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Μαρσέιγ. Ο Ναγκατόμο, κερδίζει πόντους για το «Τριφύλλι» επειδή μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας με μεγάλη ευχέρεια. Ο 34χρονος, πέρα από την Μαρσέιγ, έχει περάσει από Ίντερ και Γαλατασαράι, ενώ έχει σηκώσει και πολλά τρόπαια στην πλούσια καριέρα του.

Αρέσει και ο Γιόργκενσεν

Άλλος ένας θηριώδης στόπερ που είναι ελεύθερος. Ο Δανός έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Φενέρμπαχτσε. Στα 31 του, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.89 μέτρα. Πέρυσι ο Ματίας «Ζάνκα» Γιόργκενσεν, πέρασε ένα κομμάτι της σεζόν δανεικός στην γενέτειρα του, Κοπεγχάγη. Συνολικά πραγματοποίησε 30 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ ήταν και στην ομάδα που πήγε μέχρι τα ημιτελικά του καλοκαιρινού Euro! Η αξία του ανέρχεται στο 1.5 εκ. ευρώ, με τις απολαβές του να μην κρίνονται απλησίαστες για τον Παναθηναϊκό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την όποια κίνηση γίνει ως τις 17 Σεπτεμβρίου, όταν και λήγει η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων παικτών, είναι να πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν θα προέρχεται από πολύμηνη απραξία και θα χρειαστεί καιρό για να είναι σε θέση να προσφέρει.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ