Πήρε την ρεβάνς του Βικελίδης...

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι υπάρχει σφυγμός στον οργανισμό του. Και ξεπέρασε το εμπόδιο του Αρη (2-0). Απόψε στη Λεωφόρο. Επιστρέφοντας στις πολύ θετικές εμφανίσεις. Έπειτα από τις δύο αναπάντεχες ισοπαλίες με τη Λαμία και την Κηφισιά.

Στην αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Μπακασέτα. 

Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για υπόδειξη οφ σάιντ. Όμως στη συνέχεια κατακυρώθηκε. Μετά από την εξέταση της φάσης από τον VAR. Με τους πράσινους να συνεχίζουν στους ίδιους φρενήρεις ρυθμούς την πίεση και τις επιθέσεις τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Με την κεφαλιά του Ζαμόρα να «γλύφει» το δοκάρι (46’). Όμως στο 49’ από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ ο Σουλειμάνοφ σταμάτησε με το χέρι την πορεία της μπάλας.

Μέσω VAR, o διαιτητής υπέδειξε την παράβαση και ο Ιωαννίδης διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Στέλνοντας τον Κουέστα στην απέναντι γωνία (2-0) στο 52’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ / 4-3-3): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Αράο, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (80’ Αράο), Ζέκα, Μπακασέτας (89’ Βιλένα), Παλάσιος (80’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (80’ Σπόραρ), Μπερνάρ (90+2′ Λημνιός).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος/ 4-3-3): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια (72’ Φεράρι), Τζούρασεκ (46’ Μανού Γκαρσία), Ζιλ (71’ Βέλεθ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (84’ Φετφατζίδης), Μορόν (46’ Ανσαριφάρντ), Ζαμόρα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ