Ματς λεπτομερειών στην Λεωφόρο. Ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Για την Superleague. Ισορροπημένο έως το πρώτο 15λεπτο το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά έδειχνε να έχει δώσει τη μπάλα στον Ατρόμητο σε κάποιες φάσεις. Ενώ όταν την είχε  στα πόδια του προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως από τις δύο πλευρές. Το γκολ για […]

Ματς λεπτομερειών στην Λεωφόρο. Ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Για την Superleague.

Ισορροπημένο έως το πρώτο 15λεπτο το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά έδειχνε να έχει δώσει τη μπάλα στον Ατρόμητο σε κάποιες φάσεις. Ενώ όταν την είχε  στα πόδια του προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως από τις δύο πλευρές.

Το γκολ για τους πρασίνους ήρθε στο 31ο λεπτό. Ο Αϊτόρ έφερε τη μπάλα από το δεξί στο αριστερό, έκανε τη σέντρα προς το ύψος του πέναλτι με τον Καρλίτος να πιάνει την κεφαλιά και να νικάει τον Γιαννιώτη για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 35ο λεπτό να φτάσει σε δεύτερο γκολ. Ωραία πάσα για τον Αϊτόρ που έφυγε από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη συρτή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι προς τον Παλάσιος που είχε ακολουθήσει τη φάση και από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το πλασέ με τον Γιαννιώτη να αποκρούει εντυπωσιακά και να σώζει την εστία του Ατρόμητου.

Στ 55ο λεπτό το “τριφύλλι” έφτασε κοντά  στο 2-0  εκ νέου με τον Καρλίτος. Σέντρα από τα δεξιά με τον Ισπανό φορ να σηκώνεται ανενόχλητος στη μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε δεν ήταν δυνατή, πήγε στο κέντρο, με αποτέλεσμα ο Γιαννιώτης να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 75ο λεπτό ο Παλάσιος κλείδωσε το ματς!  Έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά, μπήκε μέσα σε αυτή, έκανε την προσποίηση και το σουτ όταν βρήκε κενό χώρο νικώντας τον Γιαννιώτη για το 2-0 του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Παλάσιος, Αϊτόρ, Καρλίτος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλο, Καστελάνο, Στρούγγης, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Σάλομον, Χαρίσης, Μουνίθ, Κουλούρης, Σπιριντόνοβιτς.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ