Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Τιν Γεντβάι να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Παναθηναϊκός: Αργεί ο Γεντβάι! Και τώρα;  – Άτυχος στάθηκε ο Τιν Γεντβάι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, για τα πλέι οφ του UEFA Champions League.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Τιν Γεντβάι να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Άλλωστε και αύριο να κάνει κανονικά προπόνηση. Δύσκολα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Για την επικείμενη αναμέτρηση, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει να αγωνιστεί από το εντός έδρας παιχνίδι. Με την Μπράγκα. Την ίδια στιγμή το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Βαγιαννίδης. Που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερα.

Στα της προπόνησης, οι ρυθμοί δεν ανέβηκαν. Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να ρίχνουν το βάρος στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι, Βαγιαννίδης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ