Σύμφωνα με ραπόρτο της Αϊντχόφεν, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής Πρόπερ σταματάει το ποδόσφαιρο. Θυμίζουμε πως ο Πρόπερ σημείωσε τρία γκολ σε 19 ματς με την εθνική ομάδα το διάστημα 2015-19. Αφέθηκε όμως ελεύθερος από την PSV, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2023. «Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσω την πειθαρχία που είναι αναγκαία για μια […]

Σύμφωνα με ραπόρτο της Αϊντχόφεν, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής Πρόπερ σταματάει το ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε πως ο Πρόπερ σημείωσε τρία γκολ σε 19 ματς με την εθνική ομάδα το διάστημα 2015-19. Αφέθηκε όμως ελεύθερος από την PSV, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2023.

«Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσω την πειθαρχία που είναι αναγκαία για μια κορυφαία απόδοση και να έχω τη ζωή μου να κυριαρχείται απόλυτα από ένα ταραχώδες ποδοσφαιρικό καλαντάρι» ανέφερε ο Πρόπερ σε ανακοίνωση της Αϊντχόφεν.

«Η περίοδος του κορωνοϊού και η έλλειψη επισκέψεων από την οικογένεια και τους φίλους μου δεν μου έκαναν καλό» προσθέτει ο Πρόπερ, αναφερόμενος στον προηγούμενο σύλλογό του στην Αγγλία, όπου αγωνιζόταν στην Μπράιτον. Τον περασμένο Ιούνιο επέστρεψε στην Αϊντχόφεν, εξηγώντας πως ήλπιζε ότι το να παίξει στην παλιά ομάδα του θα τού έφερνε πίσω τη χαρά του να παίζει ποδόσφαιρο.

«Δυστυχώς, αυτό δεν αποδείχθηκε τόσο εύκολο, εν μέρει επειδή δεν αισθάνομαι άνετα μέσα στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου» υπογράμμισε ο Πρόπερ, για να καταλήξει: «Δεν είναι αυτό που θέλω πια και γι’ αυτό σταματάω τώρα».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ