Ανύπαρκτα τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Αντόνιο Κόντε με την Άρσεναλ σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού. Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει ελεύθερος, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη επαφή. Μακριά από την πραγματικότητα παρουσίασε τα δημοσιεύματα για προσύμφωνο της Άρσεναλ με τον Αντόνιο Κόντε. Ο Φαντερίκο Παστορέλο, μάνατζερ του προπονητή, υποστηρίζει πως όσα έχουν γραφθεί […]

Ανύπαρκτα τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Αντόνιο Κόντε με την Άρσεναλ σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού.

Ο Ιταλός τεχνικός παραμένει ελεύθερος, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη επαφή.

Μακριά από την πραγματικότητα παρουσίασε τα δημοσιεύματα για προσύμφωνο της Άρσεναλ με τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Φαντερίκο Παστορέλο, μάνατζερ του προπονητή, υποστηρίζει πως όσα έχουν γραφθεί δεν είναι ακριβή και οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον Ιταλό.

Η κάκιστη φετινή εκκίνηση της Άρσεναλ στο πρωτάθλημα την έχει φέρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ήδη πολύ δύσκολη θέση του Μίκελ Αρτέτα έχει γίνει ακόμα χειρότερη, με τους οπαδούς να ζητούν την απόλυσή του. Και το προφίλ του Κόντε αρέσει πολύ στο κοινό των «κανονιέρηδων».

Όντας ελεύθερος, ο Ιταλός είναι ίσως ο κορυφαίος άνεργος προπονητής στην αγορά. Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της Serie A, ο 52χρονος αποχώρησε από την Ίντερ λόγω ασυμφωνίας στις μεταγραφές. Με την αποχώρηση του είχε συμπεριληφθεί ένας όρος, για να μην μπορεί να υπογράψει σε κάποιον άλλο ιταλικό σύλλογο. Και όσο η Άρσεναλ βρίσκεται σε αστάθεια, το όνομα του Κόντε θα παίζει πολύ. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη επαφή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ