Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας, μετά τον αγώνα με την Λειψία στο Champions League όπου το παρών έδωσαν 38.000, μένοντας απούλητα 17.000 εισιτήρια. Ο Κέβιν Πάρκερ, γ.γ. του επίσημου κλαμπ των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε σε αυτές τις δηλώσεις του Καταλανού προπονητή λέγοντας: «Με εξέπληξαν […]

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας, μετά τον αγώνα με την Λειψία στο Champions League όπου το παρών έδωσαν 38.000, μένοντας απούλητα 17.000 εισιτήρια.

Ο Κέβιν Πάρκερ, γ.γ. του επίσημου κλαμπ των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε σε αυτές τις δηλώσεις του Καταλανού προπονητή λέγοντας:

«Με εξέπληξαν οι δηλώσεις του, δεν ξέρω αυτό τι έχει να κάνει με την δουλειά του. Δεν καταλαβαίνει τις δυσκολίες που έχουν ορισμένοι άνθρωποι για να πάνε Τετάρτη στο γήπεδο. Έχουμε οικογένειες, κάποιοι δεν μπορούν να πληρώσουν το εισιτήριο, ενώ υπάρχει ακόμα και ο κορωνοϊός. Δεν καταλαβαίνει το σχόλιο του. Είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο και ας μείνει στην προπονητική, όχι στα θέματα των φιλάθλων».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ