Η κυρία Πόπη Χαβούζογλου αποκάλυψε ότι έκανε το εμβόλιο ώστε να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο για να βλέπει τον Ολυμπιακό. Ήταν 20 Αυγούστου, το βράδυ που ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, όταν πρωτογνωρίσαμε την κυρία Πόπη Χαβούζογλου. Η 92χρονη γιαγιά –οπαδός των «ερυθρολεύκων»– που […]

Η κυρία Πόπη Χαβούζογλου αποκάλυψε ότι έκανε το εμβόλιο ώστε να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο για να βλέπει τον Ολυμπιακό.

Ήταν 20 Αυγούστου, το βράδυ που ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Και προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, όταν πρωτογνωρίσαμε την κυρία Πόπη Χαβούζογλου.
Η 92χρονη γιαγιά –οπαδός των «ερυθρολεύκων»– που ήταν στις εξέδρες.Εκλεψε την παράσταση με τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις της στο γήπεδο.
Η κυρία Πόπη βρέθηκε φυσικά και την Κυριακή (12/09) στο γήπεδο. Για να δει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Για την πρεμιέρα της Super League.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε πως έγινε οπαδός του Ολυμπιακού χάρη στον σύζυγό της. Και πλέον έρχεται στο γήπεδο με την κόρη της.
Το εντυπωσιακό είναι πως η κυρία Πόπη τόνισε ότι δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αλλά το έκανε μόνο και μόνο για να μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ