Ολυμπιακός και Λαμία κοντραρίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες έψαχναν τη δέκατη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, καθώς τελευταία απώλεια τους ήταν το 0-0 με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβριο. Από τότε είχαν  το απόλυτο, το οποίο ήθελαν σήμερα να διατηρήσουν. Ώστε […]

Ολυμπιακός και Λαμία κοντραρίστηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Κυριακής για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες έψαχναν τη δέκατη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, καθώς τελευταία απώλεια τους ήταν το 0-0 με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβριο.

Από τότε είχαν  το απόλυτο, το οποίο ήθελαν σήμερα να διατηρήσουν. Ώστε να κρατήσουν ή να αυξήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους και κατά βάση από την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός – Λαμία: 1 – 0

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Λόπες και Ελ Αραμπί.

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Τζανδάρης, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Γκέντσογλου, Αραμπούλι.

Καταιγιστικός στο πρώτο, αλλά μπλαζέ στο δεύτερο!

Ο γηπεδούχος πολύ φρέσκος και με ενέργεια μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγείται στο σκορ 1-0, αν και θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ, βάση των ευκαιριών που δημιούργησε.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και προηγείται χάρη στο γκολ του Αραμπί στο 23ο λεπτό. Ο Μαροκινός στράικερ δεν μπόρεσε να σκοράρει νωρίτερα σε εκτέλεση πέναλτι στο 19ο λεπτό.

♦ Στο 19′ ο γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι. Ο Αγκιμπού Καμαρά στην κόντρα, και έδωσε στον Μασούρα που αριστερά της μεγάλης περιοχής σούταρε αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε. Στην συνέχεια της φάσης ο Καμαρά πήγε να πάρει το ριμπάουντ και ανατράπηκε από τον Γκέντσογλου. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Ελ Αραμπί αλλά το απέκρουσε ο Σαράνοφ.

1 – 0: Ότι δεν κατάφερε λίγο πριν ο Ελ Αραμπί το κατάφερε στο 23ο λεπτό. Από κόρνερ της Λαμίας ο Ολυμπιακός έκλεψε την μπάλα και έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση. Ο Λαλά με υποδειγματική μεταβίβαση βρήκε τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος βρέθηκε μόνος με τον Σαράνοβ, αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Πήρε το ριμπάουντ ο Αραμπί που ακολουθούσε και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε τον ίδιο ρυθμό. Τον Ολυμπιακό να πιέζει αι να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή της Λαμίας για να βρει το 2-0 και να κλειδώσει την νίκη.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο γηπεδούχος έριξε στροφές και έδωσε το δικαίωμα στην Λαμία να κοιτάξει και για το κάτι παραπάνω σε 1-2 περιπτώσεις. Κάτι που έκανε έξαλλο τον Μαρτίνς.

♦ Στο 82΄ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία για το 2-0. O Oνιεκούρου βγήκε στην κόντρα από τα αριστερά, και βρήκε πολύ όμορφα τον Τικίνιο, που τον έβγαλε απέναντι από τον Σαράνοβ.  Αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Στα τελευταία λεπτά η Λαμία βγήκε με αξιώσεις σε ορισμένες περιπτώσεις και καρδιοχτύπησε τους οπαδούς των πρωταθλητών.

https://www.youtube.com/watch?v=psEJfM3WOgw

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ