Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2025. Ο Κινκουέ, ύψους 1,95 αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ανήκε στην Ίντερ. Οι νερατζούρι τον είχαν αποκτήσει απ’ την Τρουά το καλοκαίρι του 2019, ενώ μάλιστα είχε δαπανήσει γι’ αυτόν […]

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους έως το 2025.

Ο Κινκουέ, ύψους 1,95 αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, ενώ ανήκε στην Ίντερ. Οι νερατζούρι τον είχαν αποκτήσει απ’ την Τρουά το καλοκαίρι του 2019, ενώ μάλιστα είχε δαπανήσει γι’ αυτόν το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει γράψει και τέσσερις συμμετοχές με τη Γαλλία Κ19.

Αποχωρήσεις στο …90′

Τέσσερις παίκτες δεν υπολογίζονται και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια στον Ολυμπιακό.

Ο Φράνκο Σολδάνο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Segunda Division της Ισπανίας. Συμφώνησε για τον μονοετή δανεισμό του στη Φουενλαμπράδα, η οποία θα καλύψει όλο το συμβόλαιο του παίκτη.

Τα ίδια και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ συμφώνησε  για μονοετή δανεισμό του στη Λεγκανιές. Την ομάδα που είχε αποκτήσει και τους Σιόβα, Γκερέρο τα προηγούμενα χρόνια από τους Ερυθρόλευκους.

Νωρίτερα αναφέραμε ότι η Λουκέρνη ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Νίκολα Τσούμιτς. Ενώ ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης στην Αγγλία και υπέγραψε τον βράδυ το νέο του συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιάννη Μασούρα,  ανακοινώθηκε και επίσημα ο δανεισμός του στην ολλανδική Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ