Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεχίσουν να διεξάγονται μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου οι αναμετρήσεις στην Ολλανδία. Η ολλανδική κυβέρνηση προχωρά σε ισχυροποίηση των μέτρων ενάντια στην έξαρση της Covid-19 από την Κυριακή 28 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου. Το υπουργικό συμβούλιο της χώρας πήρε τη σχετική απόφαση την Παρασκευή (26/11). Υπενθυμίζεται ότι στη χώρα της τουλίπας […]

Κεκλεισμένων των θυρών θα συνεχίσουν να διεξάγονται μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου οι αναμετρήσεις στην Ολλανδία. Η ολλανδική κυβέρνηση προχωρά σε ισχυροποίηση των μέτρων ενάντια στην έξαρση της Covid-19 από την Κυριακή 28 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου. Το υπουργικό συμβούλιο της χώρας πήρε τη σχετική απόφαση την Παρασκευή (26/11).

Υπενθυμίζεται ότι στη χώρα της τουλίπας οι αγώνες πραγματοποιούνται χωρίς κόσμο από τις 12 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η επιδημιολογική κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Γι΄αυτό το λόγο οι Αρχές στην Ολλανδία αναγκάστηκαν να δώσουν την εν λόγω παράταση τριών εβδομάδων.

Κάτι που θα επηρεάσει και τις ευρωπαϊκές μάχες των ολλανδικών ομάδων. Τα ματς Άγιαξ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φέγενορντ – Μακάμπι Χάιφα, Άλκμααρ -Ράντερς και Φίτεσε – Μούρα πρόκειται να διεξαχθούν τη συγκεκριμένη περίοδο. Από την άλλη, συζητιέται η μεταφορά του ντέρμπι μεταξύ των Φέγενορντ και Άγιαξ για τις 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διεξαχθεί με κόσμο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ