Extreme makover  Βλάνταν Μιλόγεβιτς edition!  O Σέρβος προπονητής έχει πλέον μία τεράστια πολυτέλεια κινήσεων. Οι μεταγραφές και τα νέα πρόσωπα δίνουν άλλη αυτοπεποίθηση ενόψει πρεμιερας. Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ είχαν μπόλικη δουλειά. Με τις προσθήκες των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέφτιτς η ΑΕΚ έφτασε τις 12 μεταγραφές. Για την πρώτη ομάδα. Μην είστε σίγουροι […]

Extreme makover  Βλάνταν Μιλόγεβιτς edition!  O Σέρβος προπονητής έχει πλέον μία τεράστια πολυτέλεια κινήσεων. Οι μεταγραφές και τα νέα πρόσωπα δίνουν άλλη αυτοπεποίθηση ενόψει πρεμιερας.

Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ είχαν μπόλικη δουλειά. Με τις προσθήκες των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέφτιτς η ΑΕΚ έφτασε τις 12 μεταγραφές. Για την πρώτη ομάδα.

Μην είστε σίγουροι μάλιστα πως θα μείνει στις 12…

Η ΑΕΚ λοιπόν τη νέα σεζόν με τις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει θα είναι ολοκαίνουργια.

Ο Μιλόγεβιτς ψάχνει την κατάλληλη «χημεία» και να «δέσει» το σύνολο με τα πολλά νέα πρόσωπα που έχει στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα; Στάνκοβιτς στο τέρμα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν τετράδα στην άμυνα. Λε Ταλέκ αμυντικό χαφ, πιο μπροστά Σιμάνσκι ή Γαλανόπουλο με Γέφτιτς. Στα άκρα Τσούμπερ ή Άμραμπατ στα αριστερά, Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά και στην κορυφή ο Αραούχο.

Σε έναν σχηματισμό φυσικά που μπορεί να μπει και ο Μάνταλος στο «10» ή στο «8» ή να γυρίσει εκεί ο Γέφτιτς και να παίξει πίσω από τον Αραούχο ο Άμραμπατ. Μέσα στις επιλογές υπάρχει και ο Τάνκοβιτς, για τον οποίο πάντως δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή του μεταγραφικού παζαριού να έρθει κάποια πρόταση και να αποχωρήσει.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μιλόγεβιτς θα έχει ευχέρεια στις επιλογές του με τις αρκετές λύσεις που θα έχει διαθέσιμες και επίσης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέγει και διαφορετικούς σχηματισμούς.

Τι θα επιλέξει άραγε;

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ