Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Βόλος! Στην Superleague επιτέλους πρωταγωνιστεί και κάποιος πέρα από τους συνηθισμένους. Τι συμβαίνει όμως και στα άλλα πρωταθλήματα; Τι γίνεται με τους “μικρούς” στην Ευρώπη; Βάλθηκαν να μας αποτρελάνουν όλοι φέτος; Οι “επαναστάτες” που χτυπούν Ευρώπη Η Ράγιο Βαγεκάνο φημίζεται αποκλειστικά για τον κόσμο της στην κερκίδα. […]

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Βόλος! Στην Superleague επιτέλους πρωταγωνιστεί και κάποιος πέρα από τους συνηθισμένους.

Τι συμβαίνει όμως και στα άλλα πρωταθλήματα; Τι γίνεται με τους “μικρούς” στην Ευρώπη; Βάλθηκαν να μας αποτρελάνουν όλοι φέτος;

Οι “επαναστάτες” που χτυπούν Ευρώπη

Η Ράγιο Βαγεκάνο φημίζεται αποκλειστικά για τον κόσμο της στην κερκίδα. Πέρα από κάποιες σημαντικές νίκες – εκπλήξεις στο πρωτάθλημα δεν έχει και πολλά να μας προσφέρει ιστορικά.

Φέτος όμως κάτι άλλαξε.

Μόλις πέρυσι η μαδριλένικη ομάδα αγωνιζόταν στην Segunda Division. Ανέβηκε στην «μεγάλη» κατηγορία δε, μέσω των μπαράζ και το «διπλό» στην Χιρόνα, με 2-0, στο τελευταίο ματς!

Με τον “Ελ Τίγκρε” όμως στην σύνθεση της όλα είναι διαφορετικά. Φέτος η Ράγιο με τον Φαλκάο να είναι ασταμάτητος χτυπάει Ευρώπη και με αξιώσεις.

Για να δούμε…

Η ομάδα που δεν χάνει στην Bundesliga

H έκπληξη στο γερμανικό πρωτάθλημα ακούει στο όνομα “Φράιμπουργκ“. Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ είναι η μοναδική αήττητη στην Λίγκα, με τέσσερις νίκες και άλλες τρεις ισοπαλίες και άμυνα από… μπετόν, με πέντε μόλις γκολ παθητικό.

Πρόκειται για έναν σύλλογο που δεν μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες. Λέτε φέτος να το καταφέρει;

Η Ουτρέχτη του Δουβίκα είναι ικανή για όλα

Εφόσον πήρε παίκτη από τον Βόλο δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τα χνάρια άλλης ομάδας. Έτσι λοιπόν και η Ουτρέχτη κάνει σαματά στην Ολλανδία. Με τον Τάσο Δουβίκα στην σύνθεση της. Οι Καθολικοί είναι τρίτοι, με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, με πέντε γκολ παθητικό μόνο!
Ο δε 22χρονος διεθνής επιθετικός έχει το απόλυτο, με οκτώ συμμετοχές, τέσσερα γκολ και μια ασίστ, όντας έτοιμος να πάρει την Ουτρέχτη από το χέρι και να την βγάλει Ευρώπη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ