Το site “interestingfootball.com” σε αφιέρωμά της συμπεριέλαβε τον Τζολάκη στο Top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού    εκ των αρχηγών της εθνικής ομάδας των Ελπίδων, είχε επιλεχθεί πριν από μερικούς μήνες με την Ανδρών και περιμένει τις συμμετοχές του στον Ολυμπιακό για να αποδείξει την αξία του. Το site “interestingfootball.com” σε αφιέρωμά της συμπεριέλαβε τον Τζολάκη στο Top 10 των καλύτερων νεαρών τερματοφυλάκων στον κόσμο. Μάλιστα, ο Έλληνας άσος κατατάσσεται στην πρώτη πεντάδα της σχετικής λίστας.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται ο 23χρονος Γάλλος Ιλάν Μεσλιέρ της Λιντς, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 20.000.000 ευρώ. Δεύτερος είναι ο 23χρονος Ολλανδός Κιέλ Σέρπεν της Μπράιτον, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς.

Τρίτος είναι ο 21χρονος Ιρλανδός -με καταγωγή από την ΝιγηρίαΓκάβιν Μπαζούνου, τον οποίο η Σαουθάμπτον απέκτησε πέρυσι από την Μάντσεστερ Σίτι αντί 14.000.000 ευρώ. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο 21χρονος Βέλγος Μάρτεν Βάντεβουρντ, ο οποίος παίζει στην Γκενκ και αγόρασε ήδη η Λειψία έναντι 10.000.000 ευρώ και θα τον ενσωματώσει στο ρόστερ της το επόμενο καλοκαίρι. Και πέμπτος είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού.

Στην έκτη θέση της λίστας βρίσκεται ο 24χρονος διεθνής Πορτογάλος -με ελβετική υπηκοότητα- Ντιόγκο Κόστα, ο οποίος αγωνίζεται στην Πόρτο και η αξία του είναι στα 45.000.000 ευρώ. Στην έβδομη είναι ο 21χρονος Γάλλος Στέφαν Μπάγιτς, ο οποίος ανήκει στην Μπρίστολ Σίτι και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Βαλενσιέν.

Στην όγδοη είναι ο 19χρονος διεθνής Αμερικανός Γκαμπριέλ Σλόνινα, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και έχει δοθεί δανεικός στην βελγική Τζολάκης. Στην ένατη είναι ο 23χρονος διεθνής Γεωργιανός Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια, που κοστολογείται 25.000.000 ευρώ. Και στην δέκατη θέση είναι ο 20χρονος Κολομβιανός Λουίς Μαρκίνες ο οποίος αγωνίζεται στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Πηγή: interestingfootball

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ