Αυτά έμαθε από μικρός ο Τσάβι στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τα ίδια προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στην Αλ Σαντ. Αυτό επίσης καλείται να ξαναθυμίσει στους «μπλαουγκράνα» αν και εφόσον αναλάβει τις τύχες της ομάδας στο εγγύς μέλλον. Η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν δείχνει να έχει χάσει πολλές από τις σταθερές αυτού του συλλόγου. Το σημαντικότερο ο […]

Αυτά έμαθε από μικρός ο Τσάβι στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, τα ίδια προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει στην Αλ Σαντ. Αυτό επίσης καλείται να ξαναθυμίσει στους «μπλαουγκράνα» αν και εφόσον αναλάβει τις τύχες της ομάδας στο εγγύς μέλλον.

Η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν δείχνει να έχει χάσει πολλές από τις σταθερές αυτού του συλλόγου. Το σημαντικότερο ο Ολλανδός παλεύει να καταστρέψει τις αρχές του τρόπου ανάπτυξης αυτής της ομάδας.

Ο Τσάβι είναι η ιδανική λύση για να μην χάσει ο καταλανικός σύλλογος τις αρχές του. Ίσως πλέον να ήρθε η ώρα ο 41χρονος να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάρει την ευθύνη. Έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στην Αραβία. Ήρθε η στιγμή να κάνει το ίδιο και στο υψηλότερο επίπεδο.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ