Ο Τάντιτς συγκρούστηκε με το δεξί σίδερο στο παιχνίδι του Αίαντα κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά δεν πτοήθηκε από το συμβάν -βλέποντας και την ομάδα του να κάνει το 4/4 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και εμφανίστηκε στα social media με χιουμοριστική διάθεση. Όπως στο tweet του με το οποίο ευχήθηκε περαστικά στο […]

Ο Τάντιτς συγκρούστηκε με το δεξί σίδερο στο παιχνίδι του Αίαντα κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αλλά δεν πτοήθηκε από το συμβάν -βλέποντας και την ομάδα του να κάνει το 4/4 στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Και εμφανίστηκε στα social media με χιουμοριστική διάθεση. Όπως στο tweet του με το οποίο ευχήθηκε περαστικά στο δοκάρι μετά το χτύπημά του στα «σιδερένια»… κεράσια του.

Αλλά με την επιστροφή της ομάδας του στο Άμστερνταμ αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παρακάτω. Φορώντας γύψο σε… ανάλογο σχήμα για να διακωμωδήσει ακόμη περισσότερο το συμβάν.

Είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο αστείο που έχει κάνει ποδοσφαιριστής μέσα στον μήνα. Αν όχι μέσα στον χρόνο, ενώ φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε και το εξαιρετικό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει πίσω από τις κλειστές πόρτες των Ολλανδών, μιας και -όπως φαίνεται στην φωτογραφία- οι συμπαίκτες του υπέγραψαν τον γύψο για να του ευχηθούν περαστικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ