Ο 30χρονος Ολλανδός κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας.

Αντιμέτωπος με πολύ βαριές κατηγορίες βρίσκεται ο Κουίνσι Πρόμες, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Η υπόθεση κρατάει από το 2020, όταν έπαιζε στον Άγιαξ. Νέα στοιχεία ήρθαν εσχάτως στη δημοσιότητα, που αποδεικνύουν την ενοχή του.

Ο 30χρονος Ολλανδός κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, καθώς μαχαίρωσε στο πόδι τον ξάδερφό του. Υπάρχουν, μάλιστα, ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την πράξη του.

Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια οικογενειακού πάρτι. Στο τηλέφωνό του καταγράφηκαν κλήσεις που τον ενοχοποιούν, μια και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κανείς δεν πρόκειται να κλέψει από εμάς. Έχει θράσος. Ήξερε για σήμερα. Δεν μπορούσα να με συγκρατήσω. Συγγνώμη θεία, συγχώρεσέ με».

Στη συνέχεια, μιλάει και με τη μητέρα του. Τη ρωτάει, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση της υγείας του ξαδέρφου του.

Επίσης, όπως ακούγεται να λέει: «Ξέρεις πόσο πιστός είμαι στη θεία και όποιος πάει να κλέψει από αυτήν θα τον σκοτώσω. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι για τους οποίους θα σκότωνα. Πάλι καλά που δεν κουβαλάω όπλο, πλέον. Θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ χειρότερα τα πράγματα».

Ο Κουίνσι Πρόμεν κατηγορείται μεν για απόπειρα δολοφονίας, ωστόσο η πλευρά του ξαδέρφου του ζητάει να αλλάξει το κατηγορητήριο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο. Το 2018 είχε συλληφθεί στην Ίμπιζα, κατηγορούμενος από τη σύντροφό του για ξυλοδαρμό. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, με την υπόθεση να εκκρεμεί ακόμα.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ