Ο Ζοσέ Μουρίνιο πραγματοποιεί με την Ρόμα το καλύτερο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας, έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο σε έξι αγώνες. Το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του πραγματοποιεί με τη Ρόμα ο Ζοζέ Μουρίνιο ! Στο τιμόνι της ομάδας της ‘’αιώνιας πόλης’’ πλέον. Εχει 6 νίκες σε 6 αγώνες και δείχνει να έχει ‘’ξανανιώσει’’ […]

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πραγματοποιεί με την Ρόμα το καλύτερο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας, έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο σε έξι αγώνες.

Το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του πραγματοποιεί με τη Ρόμα ο Ζοζέ Μουρίνιο ! Στο τιμόνι της ομάδας της ‘’αιώνιας πόλης’’ πλέον. Εχει 6 νίκες σε 6 αγώνες και δείχνει να έχει ‘’ξανανιώσει’’ προπονητικά.

Έτσι κι αλλιώς ο «Special One» αναλαμβάνοντας τη Ρόμα ήθελε να αποδείξει ότι δεν έχει τελειώσει όπως πολλοί πίστευαν.

Τώρα λοιπόν με 3 νίκες στο Καμπιονάτο και 3 στο Europa Conference League φαίνεται να έχει βρει και πάλι το… μαγικό του ραβδί

Η Φιορεντίνα (3-1), η Σαλερνιτάνα (0-4) και η Σασουόλο (2-1),ήταν τα ‘’θύματα’’ του εντός συνόρων, που του χάρισαν 9 πόντους και την κορυφή της βαθμολογίας (μαζί Μίλαν και η Νάπολι).

Στην Ευρώπη, η Τραμπζονσπόρ (1-2, 3-0) και η ΤΣΣΚΑ Σόφιας (5-1) την περασμένη Πέμπτη υποκλίθηκαν στη Ρόμα!

Είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος προπονητής ξεκινάει τόσο εντυπωσιακά μία σεζόν, έχοντας το απόλυτο στα 6 πρώτα ματς της περιόδου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ