Ο Μάριο Ζαρντέλ σε νέες περιπέτειες. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στις οθόνες μέσω ενός ριάλιτι. Συγκεκριμένα, στα 48 του χρόνια ο Μάριο Ζαρντέλ θα γίνει μέλος του Big Brother της Πορτογαλίας.  Ο διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα στην εποχή του. Είχε τρομερή έφεση στο σκοράρισμα και λογίζεται ως ένα από […]

Ο Μάριο Ζαρντέλ σε νέες περιπέτειες. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στις οθόνες μέσω ενός ριάλιτι. Συγκεκριμένα, στα 48 του χρόνια ο Μάριο Ζαρντέλ θα γίνει μέλος του Big Brother της Πορτογαλίας. 

Ο διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας ήταν από τα μεγαλύτερα ονόματα στην εποχή του. Είχε τρομερή έφεση στο σκοράρισμα και λογίζεται ως ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ των τελευταιών δεκαετιών.

Ωστόσο, οι επιλογές του τον πήγαν πίσω. Αντί, να πάει την Πόρτο, προτίμησε την Τουρκία και τα λεφτά της Γαλατασαράι. Εκεί, ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Έκανε την εμφάνισή της η κατάθλιψη αλλά και η ανάμειξη με τα ναρκωτικά. Χάθηκε έτσι ένα σπουδαίο ταλέντο. Μένει να δούμε, αν αυτή η

Ζαρντέλ

επιλογή του Ζαρντέλ θα του βγει σε καλό…Έχει αγωνιστεί σε περισσότερες από 10 ομάδες και έχει πετύχει 255 γκολ.  Πλέον, είναι ένας από τους παίκτες που θα παλέψουν στην Τερίνια για το μεγάλο έπαθλο!

Lembram do Jardel? Vai participar do Big Brother de famosos em Portugal!

E pediu uma forcinha aos brasileiros!https://t.co/eeiPcD3JPx

via @cerqgomes pic.twitter.com/mIvRnO89K7

— BMFC (@brasilmundialfc) January 3, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ