Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτει το μυστικό για να παίζεις μπάλα μέχρι τα γεράματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί αύριο (5/2) να κλείνει τα 37 του χρόνια, όμως δείχνει σε τρομερή φυσική κατάσταση. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασχολείται πολύ με το σώμα του και το πως θα διατηρηθεί στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο.

Δε σταματά να δουλεύει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν δε σκοπεύει να κρεμάσει άμεσα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Έχει βάλει στόχο να παίζει μέχρι τα 40…και άμα βάλει κάτι στο μυαλό του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η λογική λέει ότι θα το πετύχει. Προσέχει τη ζωή του, τη διατροφή του και έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Πολλοί είναι εκείνοι που στο παρελθόν είχαν αποκαλύψει ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά από έντονη προπόνηση «βούλιαζε» σε μπανιέρες γεμάτες από νερό και πάγο! Πλέον το διαπιστώνουμε και οι ίδιοι και φρόντισε εκείνος για αυτό.  Ανέβασε στα social media ένα βίντεο που επισημαίνει ότι με την παγοθεραπεία του μπορεί να παραμείνει στο πιο υψηλό επίπεδο σίγουρα μέχρι τα 40 του χρόνια, αλλά και πολύ παραπάνω.

Αυτή η προσήλωσή του στο στόχο αλλά και η δουλειά που κάνει παρά την ηλικία του και δεδομένου ότι έχει κατακτήσει τα πάντα, είναι και που τον καθιστούν ως έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ