Στην παράταση κέρδισε με 1-0 την Τσεχία.

Ώρα μπαράζ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κατάρ.

Τα πλέι οφ, της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ για την ευρωπαϊκή ζώνη, συνεχίστηκαν την Πέμπτη (24/03) με νοκ άουτ ματς. Οι νικήτριες ομάδες πέρασαν στην επόμενη φάση και θα παίξουν στις 29 Μαρτίου για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα τελικά.

Η Σουηδία υποδέχθηκε την Τσεχία και την κέρδισε με 1-0 στην παράταση. Τώρα, θα παίξει με την Πολωνία, που πέρασε άνευ αγώνα λόγω του αποκλεισμού της Ρωσίας.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κατά συνέπεια, οδηγηθήκαμε στην παράταση.

Στο 110’ ο Ρόμπιν Κουέισον σκόραρε για τους γηπεδούχους και διατήρησε «ζωντανό» το όνειρο πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Σουηδία: Όλσεν, Ντάνιελσον, Νίλσον, Λίντελεφ, Μ. Όλσον (62′ Μπένγκτσον), Κλάεσον (62′ Κουάισον), Κ. Όλσον (107′ Κάρλστρεμ), Έκνταλ (72′ Σβάνμπεργκ), Φόρσμπεργκ (115′ Ελάνγκα), Κουλουσέβσκι, Ίσακ (115′ Χελάντερ).
Τσεχία: Βατσλίκ, Ζίμα, Μπράμπετς, Χόλες, Σάντιλεκ (90+2′ Σικόρα), Μπάρακ (90+2′ Κρέιτσι), Σούτσεκ, Μάσοπουστ (76′ Χάβελ), Χλόζεκ (111′ Λινγκρ), Γιάνκτο (76′ Μάτεγιου), Κούχτα (83′ Πέκχαρτ).

1-0, ο Κουέισον πλασάρει εύστοχα:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ