Η Ελβετική δικαιοσύνη εξαίρεσε τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί από την καταγγελία σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί την είχε ακούσει σε δικαστήριο της Ελβετίας με τον εισαγγελέα να προτείνει 28 μήνες φυλάκιση.

Η ελβετική εισαγγελία, λοιπόν, ζήτησε την Τρίτη μήνες φυλάκιση για τον πρόεδρο της beIN Media και της PSG Νασέρ Αλ Κελαϊφί, όπως και 35 μήνες κατά του πρώην Νο 2 της FIFA, Ζερόμ Βαλκέ, σε αυτή την έφεση. Ο τρίτος κατηγορούμενος, ο Έλληνας Κωνσταντίνος Ντέρης, αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 30 μηνών».

Τελικά ο πρόεδρος είχε άλλη άποψη. Η Ελβετική δικαιοσύνη εξαίρεσε τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί από την καταγγελία σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Ο Ζερόμ Βαλκ, πρώην Νο2 της FIFA, τελικά έλαβε ποινή φυλάκισης 11 μηνών, και οΈλληνας επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Ντέρης, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Ο δικηγόρος του εκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Η σημερινή ετυμηγορία είναι απολύτως δικαιολογημένη. Μετά από μια αδυσώπητη εξαετή εκστρατεία υπό την ηγεσία της εισαγγελίας – η οποία κάθε φορά αγνόησε τα θεμελιώδη γεγονότα και το νόμο – ο πελάτης μας είναι, για ακόμη μία φορά, ολοκληρωτικά καθαρός. Χρόνια αβάσιμων ισχυρισμών, ψευδών κατηγοριών και αδυσώπητων συκοφαντιών έχουν αποδειχθεί εντελώς αβάσιμες – δύο φορές.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ