Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό την νέα σεζόν. Για τα επόμενα 3 χρόνια θα  φοράει τα Ερυθρόλευκα. Πρόκειται για μία λύση πρώτης γραμμής στα χέρια του Πέδρο Μάρτινς και φυσικά ανεβάζει την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.  Ο Μαρτίνς επέμενε «σαν τρελός» πέρυσι για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Αποκτήθηκε. Πλέον είναι στο χέρι […]

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό την νέα σεζόν. Για τα επόμενα 3 χρόνια θα  φοράει τα Ερυθρόλευκα.

Πρόκειται για μία λύση πρώτης γραμμής στα χέρια του Πέδρο Μάρτινς και φυσικά ανεβάζει την ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή του συλλόγου.

 Ο Μαρτίνς επέμενε «σαν τρελός» πέρυσι για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Αποκτήθηκε. Πλέον είναι στο χέρι του προπονητή, αλλά και συνολικά του τεχνικού επιτελείου, όλοι αυτοί οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που αποκτηθηκαν μαζί με τον Γκάρι να μπουν και να παίξουν βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων τους.

Η απόφαση για την απόκτησή του  Ροντρίγκες δεν ήταν απλή. Όμως τελικά η μεταγραφή έγινε, καθώς προσμετρήθηκαν κάποια σημαντικά δεδομένα.

Ένα από αυτά, είναι η ποιότητα του Ροντρίγκες σε συνδυασμό με το οτι ξφνικά βρέθηκε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Το μέλλον επίσης είναι πολύ σημαντικό. Στον Ολυμπιακό το εξετάζουν επίσης.

Πλέον, εάν η επιλογή του Ροντρίγκες ή όχι θα είναι επιτυχημένη, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί όπου ο γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1990 εξτρέμ, καλείται να επαναλάβει τις εξαιρετικές χρονιάς που πραγματοποίησε στη Γαλατασαράι και δευτερευόντως στη Φενέρμπαχτσε.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ