Να γιατρός να μάλαμα. Δεν φτάνει που τον βαραίνουν κατηγορίες για εγκληματικές παραλήψεις, ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο προσπάθησε να πλαστογραφήσει την υπογραφή του για να βάλει χέρι στα αρχεία του. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν έλαβε κανένα φάρμακο για καρδιακά προβλήματα, και ήταν εγκληματικό λάθος η μεταφορά στο σπίτι. Θα έπρεπε να είχε παραμείνει […]

Να γιατρός να μάλαμα. Δεν φτάνει που τον βαραίνουν κατηγορίες για εγκληματικές παραλήψεις, ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο προσπάθησε να πλαστογραφήσει την υπογραφή του για να βάλει χέρι στα αρχεία του.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν έλαβε κανένα φάρμακο για καρδιακά προβλήματα, και ήταν εγκληματικό λάθος η μεταφορά στο σπίτι. Θα έπρεπε να είχε παραμείνει στο νοσοκομείο για σωστή παρακολούθηση και αποθεραπεία. Οι πιθανοί υπεύθυνοι για τον θάνατο του. Ο δικηγόρος του Ντιέγκο Μαραντόνα από την πρώτες ώρες του θανάτου του, είχε αφήσει ξεκάθαρες αιχμές για λάθη και παραλήψεις όσον αφορά την αιτία που προήλθε ο χαμός του «Πίμπε Ντ’ Όρο». 

Diego Maradona: Argentinian football legend to undergo surgery for blood clot on the brain | World News | Sky News

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε στις 25 Νοεμβρίου, από ανακοπή καρδιάς και οι συμπληρωματικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει τις τελευταίες μέρες, ούτε αλκοόλ, ούτε παράνομα ναρκωτικά, αλλά οι γιατροί ανίχνευσαν ψυχοτρόπα φάρμακα.

Η διαθήκη που σόκαρε όλους τους κληρονόμους!

Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά Μέσα της Αργεντινής, ο γιατρός που παρακολουθούσε τον Ντιέγκο Μαραντόνα προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του αθλητή. Θέλησε να πλαστογραφήσει την υπογραφή του.

Τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν πολλά έγγραφα στο σπίτι του γιατρού, Λεοπόλντο Λούκε και σύμφωνα με αυτά, ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του αθλητή προσπαθώντας να πλαστογραφήσει την υπογραφή του.

Η ιστορία της φανέλας του Μαραντόνα με την Νιουελς και τον Μέσι!

Τα τρία έγγραφα

Το τρίτο έγγραφο, το οποίο πιθανότατα βρέθηκε στην κατοικία του γιατρού, ήταν μια φωτοτυπία άλλου εγγράφου που έμοιαζε με το αυθεντικό αυτόγραφο του Θεού του ποδοσφαίρου.

PROFILE - Diego Maradona: Football icon dies at 60

Ο γιατρός που του έκανε την εγχείρηση

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που πραγματοποίησε με επιτυχία την χειρουργική επέμβαση στο αστέρι του ποδοσφαίρου λίγο πριν πεθάνει για να αφαιρέσει έναν θρόμβο αίματος. Ο γιατρός κατηγορήθηκε από τις κόρες του για τον θάνατο του Ντιεγκίτο, αλλά ισχυρίστηκε ότι είχε μια ειδική σχέση με τη Μαραντόνα, τον οποίο ονόμασε έναν αδύνατο ασθενή που δίστασε απρόθυμα να συνεργαστεί με γιατρούς.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε στην ηλικία των 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020 έπειτα από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Bella Vista, Μπουένος Άιρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ