Μεγάλο το άγχος του Φερνάντο και μεγάλο το μαρτύριο του να ζει τόσο έντονα τον αγώνα και να μην μπορεί να ανάψει ένα τσιγάρο.

Μεγάλο η δοκιμασία του αγαπημένου Φερνάντο Σάντος. Να θέλει όσο τίποτα να ανάψει ένα τσιγάρο και να μετράει τα λεπτά. Το άγχος αυτήν την φορά τον είχε φέρει στα όρια του. Λογική η αντίδραση του αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Η Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κατάρ, υποδέχθηκε την Τουρκία και την κέρδισε με 3-1. Στην επόμενη φάση θα παίξει με τη Βόρεια Μακεδονία.

Ο Οτάβιο Εντμίλσον Ντα Σίλβα Μοντέιρο άνοιξε το σκορ στο 15’ και πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0. Συγκεκριμένα, ο Ντιόγκο Ζότα χρίστηκε σκόρερ στο 42’. Οι Τούρκοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και στο 65’ μείωσαν με τον Μπουράκ Γιλμάζ. Ωστόσο, λίγο αργότερα αστόχησε σε πέναλτι και το όνειρο της πρόκρισης χάθηκε.

Ο Ματέους Νούνες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το… κερασάκι στη νίκη των παικτών του Φερνάντο Σάντος.

Μεγάλο το άγχος του Φερνάντο και μεγάλο το μαρτύριο του να ζει τόσο έντονα τον αγώνα και να μην μπορεί να ανάψει ένα τσιγάρο.

Δεν περίμενε να πάει αποδυτήρια, και άλλα σαχλά. Αμέσως ο θεός μόλις ο διαιτητής σφύριξε την λήξη και ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στο γήπεδο, άναψε το αγαπημένο του τσιγάρο.




Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ