Ο Βαλβέρδε,  αποφάσισε να παρουσιαστεί ξανά στο κοινό ως φωτογράφος! Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για την φωτογραφία. Ο επιτυχημένος Ισπανός προπονητής, πρώην του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων, είχε ανέκαθεν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία. Μάλιστα  όπως έγινε γνωστό, παράλληλα με την προπονητική, είχε κάνει σπουδές και στη φωτογραφία! Ernesto Valverde’s photo […]

Ο Βαλβέρδε,  αποφάσισε να παρουσιαστεί ξανά στο κοινό ως φωτογράφος! Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για την φωτογραφία.

Ο επιτυχημένος Ισπανός προπονητής, πρώην του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων, είχε ανέκαθεν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία. Μάλιστα  όπως έγινε γνωστό, παράλληλα με την προπονητική, είχε κάνει σπουδές και στη φωτογραφία!

Βρήκε λοιπόν το χρόνο που χρειαζόταν μετά την απόλυση του από την Μπάρτσα τον Ιανουάριο του 2020.  Έκανε στο Σαν Σεμπαστιάν έκθεση μετην πλούσια συλλογή από ασπρόμαυρες φωτογραφίες που διαθέτει.

Τα θέματα πηγάζουν από τα γήπεδα που έχει επισκεφθεί (περιλαμβάνονται στιγμές επιτυχιών με τον Ολυμπιακό σε ελληνικά γήπεδα) και είναι ο τρόπος του για να μας πει τη δική του ιστορία: ‘’Θα μπορούσα να πω χιλιάδες ιστορίες από έναν τόπο που ζουν το ποδόσφαιρο με πάθος. Οι φίλαθλοι δεν πηγαίνουν στους αγώνες για να παρακολουθήσουν, αλλά για να συμμετάσχουν. Έρχεται το τέλος του κόσμου αν δεν νικήσεις το Σαββατοκύριακο“.  Είπε ο συμπαθής Ερνέστο Βαλβέρδε στον δημοσιογράφο της Guardian που έκανε το ρεπορτάζ για την συγκεκριμένη έκθεση φωτογραφίας.

Ερνέστο Βαλβέρδε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ