Ο Χέρμαν Μπούργος, στο πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο των κίτρινων. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σκοπό να συνεχίσει νικηφόρα, και να μην χαθεί το αήττητο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Χέρμαν Μπούργος, στο πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο των κίτρινων. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε σκοπό να συνεχίσει νικηφόρα, και να μην χαθεί το αήττητο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Μολις στο 13ο λεπτό είχαμε το 0-1 στον αγώνα. Ο Ροντρίγκες έκανε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Κουέστα έκανε μία κακή έξοδο, και ο Αραμπί που βρισκόταν εκεί την εκμεταλλεύτηκε και με το κεφάλι σκόραρε.

Πολύ νωρίς, μόλις στο 42΄ο Μαρτίνς έκανε την πρώτη αλλαγή του. Ο Καρβάλιο αντικαταστάθηκε από τον Μαντί Καμαρά και έδειξε ότι είχε παράπονα για την αλλαγή του.

Ο Άρης στις αρχές του δεύτερου μέρους βρήκε την απάντηση και έφερε στα ίσα τον αγώνα.

Στο 52′ ο Εντιαγέ από την κορυφή της περιοχής, βρήκε τον Καμαρά που έκανε κίνηση από τα δεξιά, που βρέθηκε απέναντι από τον Βατσλίκ και τον νίκησε για το 1-1.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο άφησε γήπεδο και την μπάλα στους παίχτες του Άρη, και περιορίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος σε παθητικό ρόλο. Μετά την είσοδο του Βαλμπουενά στο 66′ λεπτό, ισορρόπησε την κατάσταση.

Τελικά ο Άρης που το έψαχνε περισσότερο βρήκε το δεύτερο γκολ στο 79′. Ο Μπρούνο Γκάμα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο πιο έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ο Βατσλίκ.

Αρης: Κουέστα, Σάκιτς, Γκανέα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ματίγια, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Καμαρά.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Μασούρας, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ