Ένα νέο μοντέλο στο Champions league φαίνεται ότι οραματίζεται ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ένα νέο μοντέλο στο Champions league φαίνεται ότι οραματίζεται ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Σύμφωνα με συνέντευξη του στο Athletic δήλωσε ότι θα ήθελε έναν τελικό Champions League με διάφορα show όπως γίνεται στο Super Bowl.
Η διεξαγωγή της διοργάνωσης με 36 αντί για 32 ομάδες το 2024 και η κατάργηση των ομίλων φαίνεται ότι γενικά αλλάζει την κατάσταση που ξέραμε ως τώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τον Κελαϊφί «Πιστεύω ότι ο τελικός θα πρέπει να είναι πιο μεγάλος σε διάρκεια. Το Super Bowl θεωρείται μεγαλύτερο event από έναν τελικό Champions League γιατί στις ΗΠΑ έχουν βάλει τις έννοιες δημιουργικότητα και ψυχαγωγία σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό που έχω προτείνει είναι να υπάρχει μια τελετή έναρξης του Champions League, ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα των ομίλων που οι νικητές της περσινής σεζόν θα αντιμετωπίζουν μια μεγάλη ομάδα. Ίσως να υπάρχουν άλλες ιδέες αλλά τουλάχιστον πρέπει να αμφισβητήσουμε το τρέχον status quo του θεσμού. Κάθε παιχνίδι οφείλει να είναι event, ψυχαγωγία».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ