Το ρεκόρ σίγουρα είναι το γεγονός που ξεχωρίζει με τον μεγάλο Μιούρα. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μια μοναδική περίπτωση ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας. Και μετά τα γατάκια στην Ευρώπη όταν ένας ποδοσφαιριστής φτάσει στα 35 τον παροπλίζουν. Ο Kazuyoshi Miura, ο οποίος μπαίνει στην 36η σεζόν του ως επαγγελματίας, υπέγραψε ανανέωση […]

Το ρεκόρ σίγουρα είναι το γεγονός που ξεχωρίζει με τον μεγάλο Μιούρα. Αλλά ταυτόχρονα έχουμε και μια μοναδική περίπτωση ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας. Και μετά τα γατάκια στην Ευρώπη όταν ένας ποδοσφαιριστής φτάσει στα 35 τον παροπλίζουν.

Ο Kazuyoshi Miura, ο οποίος μπαίνει στην 36η σεζόν του ως επαγγελματίας, υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου με την Yokohama FC για τη σεζόν του 2021. Κλείνει τα 54  τον Φεβρουάριο.

Είπατε τίποτα;

Πες μας το  μυστικό ρε Μιούρα. Εμείς εδώ ούτε 10 σκαλοπάτια δεν μπορούμε να ανέβουμε…

Αυτά να βλέπουν οι πρόεδροι που ψάχνουν για ταλέντα, μήπως το γυρίσουν και ψάχνουν βετεράνους θρύλους!

Ο Καζουγιόσι Μιούρα είναι ο παλαιότερος κορυφαίος παίκτης της J-League, αφού πλέον παίζει μπάλα μόνος του με το ρεκόρ. 

Ο Μιούρα έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Βραζιλία ως έφηβος και από τότε ξεκίνησε μια καριέρα 37 ετών που έχει συμπεριλάβει ομάδες στην Ιταλία, την Κροατία, την Αυστραλία καθώς και με αρκετές ιαπωνικές ομάδες. Σε διεθνές επίπεδο, ο Μιούρα έκανε το ντεμπούτο του με την Ιαπωνία το 1990 και κέρδισε 89 κύπελλα για τη χώρα του, σημειώνοντας 55 γκολ.

Και σε ανώτερα μεγάλε Μιούρα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ