Βρήκαμε τον λόγο που ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δυσκολεύεται να σκοράρει με την φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα πάνω του. Ο Σέρβος επιθετικός κατάφερε μέσα σε μια χρονιά να εξελιχθεί και να σκοράρει ασταμάτητα. Τον Γενάρη έκανε το τεράστιο βήμα την καριέρα του με τη μεταγραφή του από την Φιορεντίνα στην Γιουβέντους.

Τα μέσα της Ιταλίας είχαν ασχοληθεί τον περασμένο μήνα όχι μόνο με τα επαγγελματικά του, αλλά και με την προσωπική του ζωή. Σύμφωνα λοιπόν με τον ιταλικό Τύπο ο 22χρονος στράικερ είχε χωρίσει με τη σύντροφό του για να αφοσιωθεί στην «Μεγάλη Κυρία».

Όμως, ήταν αλήθεια κατά το ήμισυ. Καθώς την καδιά του έχει κλέψει μια άλλη καλλονή κοπέλα. Ο λόγος για την Καρολίνα Στραμάρε. Οι συμπατριώτες της την χαρακτηρίζουν ως τη μεσογειακή version της Μέγκαν Φοξ. Η 23χρονη μελαχρινή παρουσιάστρια και μοντέλο παρουσιάζει μια από τις πιο γνωστές εκπομπές της ιταλικής τηλεόρασης. Είναι μια εκπομπή στο Helbiz live, που ασχολείται αποκλειστικά με την αγωνιστική δράση των ομάδων της Serie B.

Φήμες λένε πως το ζευγάρι διατηρεί σχέση εδώ και μερικές εβδομάδες. Δηλαδή, μόλις ο Σέρβος άφησε τη Φλωρεντία και μετακόμισε στο Τορίνο. Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει ένα από τα πιο πληθωρικά instagram.

Στο προφίλ της υπάρχουν φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα. Αυτά που ξεχωρίζουν  είναι τα εκθαμβωτικά της μάτια και το καλλίγραμμο κορμί της. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει μαγευτεί από την 23χρονη μελαχρινή παρουσιάστρια. Ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που δυσκολεύεται να σκοράρει με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ποιος ξέρει που έχει το μυαλό του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ