Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη Γιουβέντους και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έσπευσε να τον συγχαρεί.

Η μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς απασχόλησε όσο καμία άλλη την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Σέρβος επιθετικός  επέλεξε να μετακομίσει από τη Φιορεντίνα στο Τορίνο, για χάρη της Γιουβέντους.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις από τους οπαδούς των «βιόλα» φαίνεται πως δεν πτόησαν τον νεαρό. Στο ντεμούτο του με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας», ο 21χρονος ξεκίνησε να κάνει απόσβεση των 70 εκατομμυρία που δαπάνησαν οι «μπιανκονέρι» για να τον αποκτήσουν.

Στο ματς κόντρα στη Βερόνα πέτυχε το πρώτο του τέρμα και το πανηγύρισε με έναν γνώριμο τρόπο! Ο Βλάχοβιτς έκανε έναν αλα Ντελ Πιέρο πανηγυρισμό! Όπως θα δείτε ο Σέρβος στράικερ έβγαλε τη γλώσσα προς τους οργανωμένους οπαδούς των «μπιανκονέρι» και μετά πλησίασε τον Ντιμπάλα.

Αυτή η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον θρύλος της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο Ιταλός επιθετικός έσπευσε να σχολιάσει μέσω των social media μετά το τέλος του ματς!  Ο 47χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνεχάρη τον Βλάχοβιτς για το πρώτο του γκολ! Μάλιστα, ο Ιταλός έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαθαίνεις γρήγορα»!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ