Την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, όσο αναφορικά το αγωνιστικό κομμάτι, διανύει η Νιούκαστλ. Eξακολουθεί να αποτελεί την μοναδική αγγλική, επαγγελματική ομάδα που δεν έχει κερδίσει, μετά το πέρας 14ων αγωνιστικών πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Τα πρώτα ονόματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, να είναι αυτά των Τζέσι […]

Την χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, όσο αναφορικά το αγωνιστικό κομμάτι, διανύει η Νιούκαστλ. Eξακολουθεί να αποτελεί την μοναδική αγγλική, επαγγελματική ομάδα που δεν έχει κερδίσει, μετά το πέρας 14ων αγωνιστικών πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Τα πρώτα ονόματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους, να είναι αυτά των Τζέσι Λίνγκαρντ, Χάρι Γουίνκς, Ρος Μπάρκλεϊ και Κίραν Τρίπιερ!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τέσσερα σοβαρά ονόματα. Σίγουρα θα μπορούσαν να συμβάλλουν στις προσπάθειες της Νιούκαστλ ως προς την παραμονή της στην κατηγορία. Πολύ περισσότερο όμως θα έδιναν σε όλους την αίσθηση πως οι Σαουδάραβες είναι για τα καλά στην Premier League!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ