Καμία συμφωνία δεν έχει γίνει ακόμα μεταξύ Λίβερπουλ και Μοχάμεντ Σαλάχ.

Λίβερπουλ και Μοχάμεντ Σαλάχ δεν τα βρίσκουν και με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο “Φαραώ” δεν θα συνεχίσει στους “Ρεντς”, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Ο 29χρονος Αιγύπτιος επιθετικός ζητά 400.000 λίρες την βδομάδα, αλλά η αγγλική ομάδα δεν μπορεί να δώσει τόσα χρήματα. Η Λίβερπουλ έχει κάνει τη δική της πρόταση και περιμένει την απάντησή. Να σημειώσουμε εδώ ότι το συμβόλαιο του Σαλάχ λήγει το 2023.

«Ο Σαλάχ και ο ατζέντης του δεν έχουν καμία πρόθεση να αποδεχθούν την τωρινή προσφορά της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο. Οι συζητήσεις έχουν διαλύσει από τον Δεκέμβριο. Η προτεραιότητα του Σαλάχ είναι να μείνει, αλλά όχι με αυτούς του όρους. Ας δούμε την επόμενη κίνηση της Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

«Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο, δεν υπάρχει ούτε θετική, ούτε αρνητική απάντηση αυτή τη στιγμή. Ο Σαλάχ θέλει να βλέπει συνεχώς πως ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες. Δεν έχει να κάνει με τις κινήσεις του κλαμπ πλέον, αφού δεν μπορεί να γίνει καλύτερο στην πρόταση. Είναι απλά στο χέρι του Μο και η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του. Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει υπάρξει κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Είναι ακριβώς εκεί που πρέπει η υπόθεση», ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ για το θέμα του Αιγύπτιου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μοχάμεντ Σαλάχ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ