Η διοργάνωση του Nations League πλησιάζει στον μεγάλο τελικό και μετά τους δύο ημιτελικούς αγώνες θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Την Πέμπτη (3/12) η UEFA ενημέρωσε πως η Ιταλία κέρδισε τη μάχη κόντρα σε Ολλανδία και Πολωνία για το που θα διεξαχθεί η τελική φάση και λίγο αργότερα έγινε και η κλήρωση. Σε […]

Η διοργάνωση του Nations League πλησιάζει στον μεγάλο τελικό και μετά τους δύο ημιτελικούς αγώνες θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Την Πέμπτη (3/12) η UEFA ενημέρωσε πως η Ιταλία κέρδισε τη μάχη κόντρα σε Ολλανδία και Πολωνία για το που θα διεξαχθεί η τελική φάση και λίγο αργότερα έγινε και η κλήρωση.

Σε αυτή μετείχαν οι νικητές των τεσσάρων ομίλων της League A, δηλαδή η Ιταλία (Α’ Όμιλος), το Βέλγιο (Β’ Όμιλος), η Γαλλία (Γ’ Όμιλος) και η Ισπανία (Δ’ Όμιλος).

Οι δύο ημιτελικοί είναι οι εξής:

Ιταλία – Ισπανία και Γαλλία – Βέλγιο.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν 6 και 7 Οκτωβρίου 2021 και ο τελικός θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2021.

UEFA Nations League - Jump

Παράθυρο για Κατάρ 2022 από το  Nations League
.
Η δεύτερη έκδοση του Nations League, επιφυλάσσει μία δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, η οποία θα εκχωρηθεί σε δύο ομάδες. Στα play-off της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 θα συμμετάσχουν συνολικά 12 ομάδες για τρεις θέσεις και οι 2 εξ αυτών θα είναι οι βαθμολογικά καλύτερες νικήτριες από όλους τους ομίλους του UEFA Nations League, οι οποίες ασφαλώς δεν θα έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ ή δεν έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα play-off μέσω των European Qualifiers.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ