Ο Λορέντσο Ινσίνιε ήταν ο πρώτος που έκλεισε συμβόλαιο για να πηδήξει από το καράβι της Νάπολι. Ο παίκτης συμφώνησε με την Τορόντο. Και φαίνεται πως πολλοί συμπαίκτες του θα τον μιμηθούν. Στη  Νάπολι  επικρατεί ανησυχία. Θυμίζουμε άλλωστε και το παράδειγμα του Μανωλά, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Φήμες θέλουν και τον  Ντρις […]

Ο Λορέντσο Ινσίνιε ήταν ο πρώτος που έκλεισε συμβόλαιο για να πηδήξει από το καράβι της Νάπολι. Ο παίκτης συμφώνησε με την Τορόντο. Και φαίνεται πως πολλοί συμπαίκτες του θα τον μιμηθούν.

Στη  Νάπολι  επικρατεί ανησυχία. Θυμίζουμε άλλωστε και το παράδειγμα του Μανωλά, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Φήμες θέλουν και τον  Ντρις Μέρτενς να ετοιμάζεται για έξοδο! Ο Βέλγος λέγεται πως θέλει μεν να ανανεώσει, αλλά ο Ντε Λαουρέντις θέλει να ρίξει τον μισθό τους. Τυχαίο που θέλει να το κάνει στον Μέρτενς; Τυχαίο που συμβόλαια Μέρτενς και Ινσίνιε φτάνουν στο τέλος τους; Μην ξεχνάμε πως ήταν οι 2 …αντάρτες το 2019, στην στάση προπονήσεων της Νάπολι.

Ο Ντε Λαουρέντις πάντως δεν ξεχνάει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νάπολι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ