Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Σάρι και Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός έμεινε με την πίκρα μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι. Κι έβγαλε ..χολή στις δηλώσεις του. «Η Γιούβε νίκησε ως Γιούβε. Πεναλτάκι για το 0-1 και μετά άμυνα και αντεπιθέσεις. Ετσι νικάνε τους αγώνες και παίρνουν τα πρωταθλήματα», ανέφερε αρχικά ο Σάρι […]

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα σε Σάρι και Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός έμεινε με την πίκρα μετά την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι. Κι έβγαλε ..χολή στις δηλώσεις του.

«Η Γιούβε νίκησε ως Γιούβε. Πεναλτάκι για το 0-1 και μετά άμυνα και αντεπιθέσεις. Ετσι νικάνε τους αγώνες και παίρνουν τα πρωταθλήματα», ανέφερε αρχικά ο Σάρι και συνέχισε, αναφερόμενους στους οπαδούς της Γιουβέντους:

«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Δούλεψα εκεί, προπόνησα μεγάλους παίκτες, πήρα ένα πρωτάθλημα, τέλος. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι οπαδοί της Γιουβέντους».

Δηλώσεις που έκαναν έξαλλους τους φίλους των Μπιανκονέρι, όπως δείχνουν και τα σχόλιά τους στα social media. Εκεί όπου εκφράζουν και την απορία τους: «Πώς πίστεψε η διοίκηση ότι μπορούσε να ταιριάξει σε εμάς αυτός ο τύπος;».

Βέβαια την ευκαιρία να πετάξει και εκείνος την μπηχτή του δεν έχασε ο Αλέγκρι:

«Πίστευα ότι η Λάτσιο θα είχε το 70-80% της κατοχής αλλά ήταν 54%-46%. Και δεν θυμάμαι ούτε μία ευκαιρία τους. Κρίμα μόνο γιατί μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ στις ευκαιρίες μας αλλά κάναμε λάθη στην τελική επιλογή».

Τελικά είμαστε μια …ωραία ατμόσφαιρα (είμαστε!)!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ