Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που έγραψε ιστορία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας 56 γκολ σε 149 συμμετοχές. Κατονόμασε τρεις ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ τους οποίους πρέπει ο σύλλογος να ξεφορτωθεί . Και γρήγορα… Ο Βούλγαρος μίλησε για τους: Ντιν Χέντερσον, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ και Αντονί Μαρσιάλ. «Το μέλλον τόσο του Μαρσιάλ όσο και του Φαν Ντε Μπεκ […]

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, που έγραψε ιστορία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας 56 γκολ σε 149 συμμετοχές. Κατονόμασε τρεις ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ τους οποίους πρέπει ο σύλλογος να ξεφορτωθεί .

Και γρήγορα…

Ο Βούλγαρος μίλησε για τους: Ντιν Χέντερσον, Ντόνι Φαν ντε Μπεκ και Αντονί Μαρσιάλ.

«Το μέλλον τόσο του Μαρσιάλ όσο και του Φαν Ντε Μπεκ στο «Ολντ Τράφορντ»

«Δεν εκπλήσσομαι που βλέπω ότι ο Ντιν Χέντερσον υπέβαλε αίτημα μεταγραφής, το περίμενα. Το ίδιο για τον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ και Αντονί Μαρσιάλ. Αυτοί οι παίκτες δεν παίζουν και είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι ευχαριστημένοι και εφόσον αγαπούν αυτό που κάνουν, το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αποχωρήσουν. Ο Χέντερσον αγοράστηκε για να παίξει, όταν ο Νταβίντ Ντε Χέα περνούσε μια δύσκολη περίοδο. Δεν είσαι στα καλύτερά σου, ξαφνικά έχεις ανταγωνισμό, οπότε συγκεντρώνεσαι και ξεκινάς σκληρή δουλειά. Αυτό συνέβη με τον Ντε Χέα και ήταν άσχημα νέα για τον Χέντερσον. Καταλαβαίνω πλήρως γιατί θέλει να φύγει».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ