Η Μπαρτσελόνα δεν περνάει και τις καλύτερες της μέρες. Οι «μπλαουγκράνα», όμως, προσπαθούν να ορθοποδήσουν και ξεκινούν από τις εγκαταστάσεις τους. Το 87% των μελών της τάχθηκε υπέρ του «Espai Barca», που στοχεύσει στην ανάπλαση του Καμπ Νου, αλλά και του Παλάου Μπλαουγκράνα. Τα μέλη της Μπαρτσελόνα ξεπέρασαν τα οποία εμπόδια και με ευρεία πλειοψηφία τάχθηκαν υπέρ […]

Η Μπαρτσελόνα δεν περνάει και τις καλύτερες της μέρες. Οι «μπλαουγκράνα», όμως, προσπαθούν να ορθοποδήσουν και ξεκινούν από τις εγκαταστάσεις τους. Το 87% των μελών της τάχθηκε υπέρ του «Espai Barca», που στοχεύσει στην ανάπλαση του Καμπ Νου, αλλά και του Παλάου Μπλαουγκράνα.

Τα μέλη της Μπαρτσελόνα ξεπέρασαν τα οποία εμπόδια και με ευρεία πλειοψηφία τάχθηκαν υπέρ του συγκεκριμένου πρότζεκτ. Η ανάπλαση του Καμπ Νου και του Παλάου Μπλαουγκράνα παίρνει σάρκα και οστά και αναμένονται σύντομα να ξεκινήσουν τα έργα.

Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία πήραν μέρος 48.623 μέλη της Μπαρτσελόνα και το 87% ψήφισε υπέρ του πρότζεκτ. Οι μπλαουγκράνα ενημέρωσαν ότι η πρόταση για δανειοδότηση (1,5 δις ευρώ) υπερψηφίστηκε από 42.693 μέλη.

Εκτός από την ανάπλαση το project περιλαμβάνει και lifting στον περιβάλλοντα χώρων των γηπέδων. Αναμένεται να φτιαχτούν μουσείο και χώρος εκδήλωσης, που θα είναι ο μεγαλύτερος σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη προβλέπει ξενοδοχεία, πάρκινγκ και πίστες για πατινάζ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ