Ο Μάριο Μπαλοτέλι φαίνεται ότι δεν έχει ωριμάσει με τις δηλώσεις που έκανε.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι συνηθισμένο να προκαλεί με τις δηλώσεις του και την συμπεριφορά του. Ο Ιταλός επιθετικός στην αρχή της καριέρας του τον αντιμετώπιζαν ως τον επιθετικό που θα άφηνε ιστορία. Πίστευαν πως θα ήταν κάτι ανάλογο του Τιερί Ανρί ή του Σαμουέλ Ετό.

Ωστόσο, ο 31χρονος σέντερ φορ που τώρα αγωνίζεται με την φανέλα της Αντάνα Ντεμίρσπορ δεν δούλεψε και δεν κατάφερε να φθάσει εκεί που πολλοί περίμεναν. Ο Μπαλοτέλι φαίνεται πως δεν έχει ωριμάσει πα΄ρα την ηλικία του και φαίνεται και από τις δηλώσεις του.

«Είμαι 100% σίγουρος πως το ταλέντο μου είναι ανάλογο του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, δεν έφτασα ποτέ στο δικό τους επίπεδο γιατί έχασα κάποιες ευκαιρίες στην καριέρα μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα σωστά όλες εκείνες που εμφανίστηκαν τη στιγμή που μου ήρθαν.

Πλέον δεν μπορώ να πω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι όσο καλός ήμουν κάποτε ή τόσο καλός όσο αυτοί. Παρόλα αυτά αν κοιτάξουμε λίγα χρόνια πίσω μπορώ να πω ότι δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από κανέναν τους», ανέφερε ο Ιταλός στράικερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ