Ανακαλύφθηκαν παραβιάσεις του Financial Fair Play.

Η UEFA έλεγξε τα οικονομικά στοιχεία είκοσι ευρωπαϊκών ομάδων και, σύμφωνα με το πόρισμά της, αρκετές εξ αυτών παραβίασαν τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται, μεταξύ άλλων, να επιβάλλει ποινές στη Γιουβέντους, την Ίντερ και τη Ρόμα, όπως αναφέρουν οι «The Times».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο έλεγχος της UEFA ολοκληρώθηκε για τους πρώτου δέκα συλλόγους. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ανακαλύφθηκαν διάφορες παρατυπίες, εξ ου και θα επιβάλλει διαφορετικού είδους ποινές.

Προβλέπονται πρόστιμα, περιορισμοί στις μεταγραφές και στον αριθμό των παικτών στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μαρσέιγ επίσης ελέγχθηκαν και θα τιμωρηθούν με χρηματική ποινή, καθώς οι παρανομίες τους ήταν μικρότερες και λιγότερο σημαντικές. Δεν φάνηκε να έχει κάνει κάτι μεμπτό η Άρσεναλ.

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, η περίπτωσή της κρίνεται ιδιαίτερη ελέω του ανοιχτού μετώπου που έχει με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναφορικά με την υπόθεση της ευρωπαϊκής Super League.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γαλατάσαραϊ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ