Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα τελευταίο παιχνίδι στους ομίλους του Europa Conference League, που έχει αποκτήσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα πλέον. Με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στους “16” της διοργάνωσης, απόψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα ψάξουν το ιδανικό, γλυκό φινάλε σε μία άκρως απαιτητική περίοδο στην […]

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα τελευταίο παιχνίδι στους ομίλους του Europa Conference League, που έχει αποκτήσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα πλέον.

Με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στους “16” της διοργάνωσης, απόψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα ψάξουν το ιδανικό, γλυκό φινάλε σε μία άκρως απαιτητική περίοδο στην Ευρώπη, που προφανώς αφήνει πολύ ευχάριστη “γεύση” σε όλους.

Δίπλα τους, εκτός από τον κόσμο θα είναι και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που στο πλαίσιο της αναχώρησής του για την Ελλάδα, μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για το επίτευγμα του γιου του.

“Είναι φανταστικό αυτό που έχει καταφέρει ο Ραζβάν! Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη εκτιμά όλα όσα έχει καταφέρει. Δεν είναι τόσο η πρόκριση, όσο τα αποτελέσματα και τα κρίσιμα παιχνίδια που έδωσε, ειδικά οι δύο νίκες επί της Άιντραχτ. Πριν από 1.5 χρόνο, η Άιντραχτ κατέκτησε το Europa League και τώρα, είδαμε ότι κέρδισε και την Μπάγερν Μονάχου με 5-1.

Τα αποτελέσματα στον όμιλο είναι πολύ σημαντικά. Θα βρεθώ στο τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων, θα είμαι εκεί. Είναι δύσκολη η ζωή χωρίς το ποδόσφαιρο“, ανέφερε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, που θα δώσει το “παρών” στο αποψινό παιχνίδι.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ