Μίρτσεα Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και τον ΠΑΟΚ »

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για να συγχαρεί τον γιο του, Ραζβάν Λουτσέσκου, και τους ασπρόμαυρους βρέθηκε ο Μίρτσεα μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Πανευτυχής για την ιστορική πρόκριση του Δικεφάλου, ο σπουδαίος προπονητής μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας, υπογραμμίζοντας πως:

«Είμαι χαρούμενος για τον Ραζβάν και την ομάδα του. Ήθελα να είμαι μαζί του σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από αθλητικής άποψης. Σε αυτό το επίπεδο, το 2-0 της κροατικής ομάδας ήταν αποτέλεσμα πρόκρισης. Ήταν σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα, όπως και έγινε. Τώρα βλέπω τα παιχνίδια από ψηλά και προσπαθώ να συνηθίσω αυτήν την κατάσταση ως οπαδός ή σαν ουδέτερος όταν αγωνίζονται δυο ομάδες για τις οποίες δεν ενδιαφέρομαι. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ήμουν οπαδός. Αρχίζω να καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι οπαδοί».

Για το τι ακριβώς συνέβη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, είπε: «Μίλησα με τον Ραζβάν, πήγα στα αποδυτήρια για να δώσω συγχαρητήρια. Δε χρειαζόταν να με προσκαλέσει κάποιος για να πάω, θα το έκανα οπωσδήποτε για να είμαστε μαζί. Όλη η κατάσταση στο γήπεδο ήταν τρελή, το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο».

 

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ