Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας. Μετά την απομάκρυνση του Τζον Φαν Σχιπ από τον πάγκο, πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή του. Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Τόρστεν Φινκ είναι αυτό που συνδέουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «γαλανόλευκης». Ο 54χρονος έχει σχεδόν ένα χρόνο να προπονήσει […]

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας. Μετά την απομάκρυνση του Τζον Φαν Σχιπ από τον πάγκο, πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τη διαδοχή του.

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Τόρστεν Φινκ είναι αυτό που συνδέουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «γαλανόλευκης».

Ο 54χρονος έχει σχεδόν ένα χρόνο να προπονήσει κάποια ομάδα. Στην ιαπωνική Βίσελ Κόμπε εργαζόταν και εκεί μεταξύ άλλων συνεργάστηκε με τους Αντρές Ινιέστα, Νταβίντ Βίγια και Λούκας Ποντόλσκι.

Με την ιαπωνική ομάδα πήρε μάλιστα Κύπελλο και Σούπερ Καπ. Επίσης ο Φινκ έχει δουλέψει ως προπονητής σε Αυστρία, Ελβετία, Γερμανία, Κύπρο και Ιαπωνία.

Κλείνοντας, ο βετεράνος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου δεν κρύβει πως είναι θετικός στο να εργαστεί στην Ελλάδα. Το έδειξε και όταν ήρθε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό μέσω του Πιέρ Φερνάντες, του εκπροσώπου του Μαουρίσιο. Από αυτό, όμως, μέχρι το να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας, υπάρχει απόσταση και τα βήματα που θα χρειαστεί να γίνουν εφόσον αποφασιστεί πως είναι ο εκλεκτός, είναι πολλά.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ