Στην Γιουβέντους δεν μπορούν να περιμένουν πολλά από την φετινή σεζόν. Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι στο κόλπο του τίτλου φέτος. Ποιος τίτλος βασικά; Ούτε μεταγραφές δεν ψήνονται να κάνουν. Αυτός που «ενημέρωσε» τους οπαδούς -αλλά και τους δημοσιογράφους- για το τι να περιμένουν, ήταν ο γενικός διευθυντής του κλαμπ. «Δεν πρέπει να κάνουμε […]

Στην Γιουβέντους δεν μπορούν να περιμένουν πολλά από την φετινή σεζόν. Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι στο κόλπο του τίτλου φέτος.

Ποιος τίτλος βασικά;

Ούτε μεταγραφές δεν ψήνονται να κάνουν. Αυτός που «ενημέρωσε» τους οπαδούς -αλλά και τους δημοσιογράφους- για το τι να περιμένουν, ήταν ο γενικός διευθυντής του κλαμπ.

«Δεν πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε κάτι. Προβλέπω μια μεταγραφική περίοδο για εμάς χωρίς ενδιαφέρον και χωρίς κούραση. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (σ.σ. 400 εκατ. ευρώ), όπως ενημερωθήκατε, θα γίνει κανονικά. Είναι θετικά τα μηνύματα από τους μετόχους. Εχουν πίστη στο πλάνο για οικονομική σταθερότητα και εκ νέου ανάπτυξη τα προσεχή χρόνια. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα δώσει σταθερότητα στο κλαμπ. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ισχύει ό,τι σας είπα πιο πριν. Αν περιμένετε μεγάλες κινήσεις, ντόρο κλπ, ξεχάστε το», δήλωσε ο Αριβαμπένε.

Ο Αλέγκρι με την σειρά του ειπε:

«Το ρόστερ της Γιουβέντους είναι καλό, Πρέπει να βελτιωθούν ατομικά οι παίκτες και κατ’ επέκταση αυτό θα φέρει και την ομαδική βελτίωση. Θα δουλέψουμε με αυτούς τους παίκτες μέχρι τον Ιούνιο. Μόνο να βελτιωθούν μπορούν σε ό,τι αφορά αυτοεκτίμηση, πεποίθηση και θέληση να πετύχουν τους στόχους. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουμε δεχθεί μόνο ένα γκολ, αυτό στη Βενέτσια. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά, στην αποτελεσματικότητά μας»

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ