Εμπλέκονται σε παράνομο στοιχηματισμό.

Μορφή χιονοστιβάδας, με άγνωστη κατάληξη, παίρνουν οι τελευταίες πληροφορίες στην Ολλανδία που θέλουν παίκτες της πρώτης κατηγορίας να εμπλέκονται σε παράνομο στοιχηματικό.

Το σκάνδαλο, άνευ προηγουμένου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Eredivisie κι έχει μουδιάσει άπαντες. Βασικοί ύποπτοι είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν πλέον ακόμα και ποινή φυλάκισης, εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους.

Οι Τομ Μπόγκελσνταϊκ και Άαρον Μέιερς, της Σπάρτα Ρότερνταμ, φέρεται να είναι μικρομέτοχοι στην Edobet. Η εν λόγω εταιρία είχε συνδεθεί πέρυσι με εγκληματική οργάνωση, η οποία «ξέπλενε» χρήμα από εμπόριο ναρκωτικών.

Επίσης, ο μέσος της Άλκμααρ, Τζόρντι Κλάσι, μετέφερε περί τα 30.000 ευρώ σε λογαριασμό της εταιρίας. Ο λόγος για τον οποίο το έκανε ερευνάται.

Υπάρχουν πολλά ακόμα ονόματα στη λίστα της ολλανδικής αστυνομίας, που δεν έχουν διαρρεύσει έως τώρα. Η Edobet, άλλωστε, προσέγγισε και πρόσφερε σε πολλούς παίκτες τη δυνατότητα να αποκτήσουν μετοχές της αντί κάποιων χιλιάδων ευρώ.

Ο πρώην εξτρέμ του Άγιαξ, Ρικάρντο Κίσνα, δεν επένδυσε, αλλά-όπως παραδέχθηκε- είναι παίκτης της. Αυτό, όμως, απαγορεύεται από το νομικό καθεστώς της Eredivisie.

Η υπόθεση έχει «ζουμί» και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο έως ότου διαλευκανθεί από τις τοπικές Αρχές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ