Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ένας ανόητος οπαδός των Πόρτλαντ στον τελικό του MLS χτύπησε με κουτάκι μπύρας τον Χεσούς Μεδίνα της Νιου Γιορκ Σίτι. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους υπήρξε διακοπή στον αγώνα. Ο Καστεγιάνος σκόραρε για τη Νιου Γιορκ Σίτι στο 41′, αλλά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών […]

Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό έλαβε χώρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ένας ανόητος οπαδός των Πόρτλαντ στον τελικό του MLS χτύπησε με κουτάκι μπύρας τον Χεσούς Μεδίνα της Νιου Γιορκ Σίτι.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους υπήρξε διακοπή στον αγώνα. Ο Καστεγιάνος σκόραρε για τη Νιου Γιορκ Σίτι στο 41′, αλλά κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών υπήρξε τραυματισμός του Μεδίνα. Ένας οπαδός των Πόρτλαντ του πέταξε κουτάκι μπύρας, το οποίο τον πέτυχε στο πρόσωπο.

Οι αρχές άμεσα απομάκρυναν από το γήπεδο τον δράση. Ο διαιτητής αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά η αναμέτρηση, η οποία βρήκε τη Νιου Γιορκ Νικς να κερδίζει με 4-2 στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια).

Οι Πόρτλαντ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταδίκασαν το περιστατικό: «Ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο αποβλήθηκε από το παιχνίδι και αποκλείστηκε από το Providence Park. Μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Το συγκεκριμένο περιστατικό θυμίζει το αντίστοιχο στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Ένας οπαδός του τριφυλλιού είχε πετάξει κουτάκι μπύρας και είχε τραυματίσει τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά, Βλάνταν Ίβιτς.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ