Τον πρώτο της τίτλο για φέτος πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Super Cup Ισπανίας. Ο Μαρσέλο προσθέτει ένα ακόμα τρόπαιο στη πλούσια φαρέτρα του. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, με τον τίτλο αυτό έφθασε τους 23!! Όχι 10, όχι 15 αλλά 23! Ισοφάρισε τον Πάκο Χέντο στην κορυφή […]

Τον πρώτο της τίτλο για φέτος πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο για το Super Cup Ισπανίας. Ο Μαρσέλο προσθέτει ένα ακόμα τρόπαιο στη πλούσια φαρέτρα του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, με τον τίτλο αυτό έφθασε τους 23!! Όχι 10, όχι 15 αλλά 23! Ισοφάρισε τον Πάκο Χέντο στην κορυφή των παικτών με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Μαρσέλο ξεπέρασε τον Σέρχιο Ράμος (πλέον της Παρί Σεν Ζερμέν) που έμεινε στους 22 τίτλους. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος, που μάλλον το καλοκαίρι θα φύγει από τη Μαδρίτη, αφου λήγει το συμβόλαιό του, θα έχει την ευκαιρία να περάσει και μόνος πρώτος. Αυτό θα γίνει αν η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτήσει έναν ακόμη από τους τρεις επιπλέον τίτλους που διεκδικεί.

Από το 2007 που έκανε το ντεμπούτο του μέχρι και σήμερα ο Μαρσέλο μετράει:

Champions League: 4
La Liga: 5
Κύπελλο Ισπανίας: 2
Ισπανικό Σούπερ Καπ: 5
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: 4
UEFA Super Cup: 3

🤍🏆 ¡CAMPEONES!

Imposible no emocionarse viendo a Marcelo levantar un título.pic.twitter.com/6HzCWob3ui

— MadridistaReal (@RMadridistaReal) January 16, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ